Klan DodgeBall
1.Nick: Naruto
2.Wiek: 15 lat
3.Jak długo grasz na db?: 2 lata
4.Poprzednie klany: brak (to mój pierwszy)
5.Czemu Phoenix?: Trudno znaleźć dobry klan, a ten przypadł mi do gustu.
6.Kontakt(najlepiej gg): 1426084
7.Coś od siebie: nazywam się Jakub, gram w sotdat od 3 lat, interesuje się pirotechniką.
8.Akceptujesz regulamin klanowy?: TAK
Vice Lider
jak na 2 lata gry pierwszy raz Ciebie widzialem wczoraj na naszym serwie, pozatym widzielm ze twoja gra nie jest za ciekawa, campisz, prawdopodobnie fejk or newbie..
Może potrzebny mi trening ale jak z tobą wczoraj grałem byłem na 2,3 miejscu z jakiś 8 graczy i nie wziąłeś pod uwagę faktu, że jestem chory i mam nie wielką temperaturę więc moje ruchy były opóźnione, a co do mojego campienia : nie campiłem a jeśli tak to nie świadomie. CZY KTOŚ MOŻE MI WYJAŚNIĆ CO TO JEST TO CAMPIENIE ? ciągle spotykam się na serwerach z tym słowem ale nigdy do końca nie wiedziałem co to jest.
ta gra nie ma zasad WSZYSTKIE RUCHY DOZWOLONE wiec nie mów mi że coś jest nie tak w staniu przy ścianie i czekaniu aż ktoś spadnie
dobra wiem co to jest camp i bug i lag. Seyia nie domyśliłem się że twoja odpowiedz to odpowiedz na pytanie co to jest campienie, myślałem że stanie przy ścianie i czekanie aż ktoś spadnie jest dozwolone ale się myliłem no cóż człowiek się uczy całe życie ( camp = stanie przy ścianie i czekanie aż ktoś spadnie, bug = odbijanie się od ścian, lag = zacinanie sie gracza ). to będe miał testa ???
Ostatnio edytowany przez Naruto (2009-12-10 19:33:59)
Vice Lider
Nie daje mu testu, po 1 nie zna dobrze języka polskiego, po 2 nie slucha moich poleceń, po 3 jak na moje kompletnie farci.
Jak ktoś chce niech go testnie ale ja jestem na NIE.